PŘÍPRAVA:
K rehydrataci: Namočte do studené vody po dobu až 5 minut s trochou soli.
Solené: Před použitím sůl důkladně omyjte.
Čerstvé: Před použitím důkladně opláchněte.
NÁVOD NA VAŘENÍ:
Podávejte nejlépe tepelně upravené – vařte stejným způsobem jako špagety do al dente (přibližně 11 minut). Nevařte déle než 25 minut.
Postrádají silnou mořskou chuť, jako některé jiné mořské řasy / mořská zelenina. Mořské špagety mají spíše ořechovou chuť. Často se používají do salátů, nebo se můžou vařit samostatně a přidávat do těstovin. V některých zemích se marinují v alkoholu a používají do dezertů.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA :
Vysoký obsah: Železa
Obsahuje: Bílkoviny, Vápník, Jód, Železo, Hořčík, Mangan, Sodík, Zinek, Měď, Draslík
Vitamíny: C, E
Irské mořské špagety jsou bohaté na minerály, vitamíny a další cenné sloučeniny, jako jsou taniny, které velmi pomáhají krevnímu oběhu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Irská rodinná společnost sbírající řasy na pobřeží Irska už více jak 100 let. Dávají sí záležet na kvalitě a precizní práci.