PŘÍPRAVA
K rehydrataci: Namočte do studené vody po dobu až 10 minut. Namáčecí vodu použijte k dochucení pokrmů.
POKYNY K VAŘENÍ
Lze použít nasucho (před použitím jemně otřete), čerstvé (nebo rehydratované) nebo vařené po dobu až 40 minut.
Přidáním čerstvého nebo sušeného kombu k zelenině během nakládání dodává hotovému pokrmu příjemnou hloubku a pikantnost.
Vařené v páře se podává jako příloha k masu, zelenině.
Můžete i smažit.
Hodí se k hovězímu masu, kuřecímu masu, rybám a mořským plodům, uzeným rybám, luštěninám, octu, sušeným houbám a rýži.
VÝŽIVOVÁ HODNOTA
Vysoký obsah: jódu, vápníku, hořčíku, draslíku.
Obsahuje: železo, sodík, chrom, vlákninu a bílkoviny.
Vitamíny: A, C, D, E, K, B komplex.
Bílý povlak na výrobku je krystalizovaná mořská sůl a nejedná se o vadu výrobku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Irská rodinná společnost sbírající řasy na pobřeží Irska už více jak 100 let. Dávají sí záležet na kvalitě a precizní práci.